Endnu én lækker og blød, brun lammeskind taske

October 5, 2017 Tamara No comments exist

Jeg troede ikke, at jeg kunne sy meget mere ud af den lille, bløde, lammeskinds jakke, som jeg i forvejen syede denne taske af, men jeg tog fejl 😀
Lige pludseligt kom det op for mig, at jeg kan faktisk få endnu en taske ud af den og den er lige så stor som den første 🙂 Ud af de aller sidste rester blev det også til en lille pung som kan rumme de små ting, så de ikke forsvinder i tasken 😀

Mens jeg syede de små skindstykker sammen kom jeg i tanke om en habitjakke jeg havde liggende i skabet i et stykke tid, jeg kunne simpelthen se dens stof brugt som foer. Habitjakken var syet i den lækreste uld, oven i købet var den syet af en skrædder fra Horsens, hvor jeg selv bor 🙂 Jeg genbrugte to habitjakkelommer som indvendige lommer. Den ene har også to små lommer i sig 🙂

Der var virkelig ikke meget at gøre godt med når jeg skulle sy pungen så jeg brugte den sidste rest af skindet på den ene side af pungen og stoffet fra habitjakken på den anden side. Jeg forede den også med habitjakkens foer. 🙂 Den er bleven såååå fin 🙂

Tasken blev også rigtig fin. Og den er stadig mega blød! Også meget miljøvenlig da alt undtagen tråd og ringe er genbrug. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *