Sig hej til Spring – en stor, grøn shopper ud af en lille jakke

April 20, 2017 Tamara No comments exist

Jeg er simpelthen begejstret for denne taske! Og jeg bestemte mig for at kalde den Spring pga dens farve og de mange blomstrer på foret! Jakken lå sprættet op i mange måneder uden at jeg vidste hvad jeg skulle gøre ud af den. Lige pludseligt ville jeg teste et nyt mønster og fik øje på den skønne, grønne farve.
Skindet er flot og mat. Og så foret! Uha… Jeg så stoffet hos en dame der kom til mit kursus i Egense og kunne ikke glemme de flotte blomster. Nu kan de få lov til at pynte tasken.

Den er stor, næsten lige så stor som de andre shoppere. Og så har den en lang, justerbar hank så man kan bruge den som crossbody.
Der er to lommer som lukkes med en lynlås inde i tasken. Og lommerne udenfor er bare snyde-lommer, der er kun klapper.
Selve tasken lukkes også med en lynlås, så alt er sikret indvendigt.
Se resten selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *