Blå/gra ruskind city bag med svane broderi

March 9, 2017 Tamara 4 comments

Jeg kunne virkelig ikke gå forbi dette flotte, gamle broderi i går. Jeg vidste lige præcis hvad jeg skulle gøre med det 😀 Jeg har nemlig i længere tid ønsket at finde noget som jeg kunne kombinere med skindet fra en ruskindsvest som jeg købte for længe siden 😀

Jeg ved virkelig ikke om nogen klippede i broderiet eller det fra starten var så lille men én ting er sikker: Nogen brugte meget lang tid på at brodere de små svaner, ænder, vandet og birketræet!

Hankene er syet af et nyt styk kærnelæder, tasken lukker med en lynlås og så er der tre lommer indvendigt, to store og en mindre. Desuden er der en mindre lomme foran på tasken som er den originale lomme fra vesten 🙂

Nu er jeg spændt på hvad du siger om den 🙂

4 Comments on “Blå/gra ruskind city bag med svane broderi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *